top of page

DATORSERVICE

NÄTVERK

Har du problem  med din internet uppkoppling eller behöver hjälp att installera ett trådlöst nätverk. Vi kan hjälpa dig med installation och felsökning.

BACK-UP

Vid en ominstallation raderas alla dokument och filer på datorn. Vi kan givetvis hjälpa till med backup om dokument vill sparas.

FELSÖKNING

Om du har problem med din dator kan vi undersöka den och se vad som är orsaken. Vi återkommer till er med ett  kostnadsförslag på vad som eventuellt behöver åtgärdas eller bytas ut.

VIRUS

Vi hjälper dig med att skanna och rensa datorn från virus och trojaner, samt återställa datorn till sitt ursprungliga skick.

REPARATION

Om du har problem med din dator kan vi undersöka den och se vad som är orsaken. Vi återkommer till er med ett  kostnadsförslag på vad som eventuellt behöver åtgärdas eller bytas ut.

OMINSTALLATION

För att din dator ska fungera optimalt behöver den ibland ominstalleras. Vi installerar operativsystem, uppdaterar drivrutiner och optimerar datorn.

 • Vilka antenner kan ni erbjuda?
  Vi kan erbjuda alla typer av antenner anpassade just för kundens önskemål och förutsättningar där antennen skall installeras. Nedan visas ett urval av de antenner vi använder oss som standard. ______________________________________________________________ DAT Boss Mix Kombiantenn, kanal 5-12 och 21-48 med inbyggd lågbrusig förstärkare. Förstärkning passiv 16dBi, aktiv 41dB. Längd 102cm - F-anslutning - Mastfäste 50mm - Strömmatning 12-24V ______________________________________________________________ WISI EE 06 är en gitterantenn som ger jämn och bra förstärkning på UHF-bandet, enligt tekniska specifikationer anges maximal förstärkning vara 13,5 dB. Denna antenntyp fungerar bra då avståndet till sändaren är relativt kort, 0 - 30 km. WISI EE 06 lämpar sig även väl för stackning vilket öppnar möjligheten att ta emot svaga sändare på längre håll. ______________________________________________________________ 4 elements VHF antenn, kanal 5-12. Förstärkning 6dBi. - Kanal 5-12 (174-230MHz) - Förstärkning 9,5dBi - Längd 167cm - Skruvanslutning - Mastfäste 50mm ______________________________________________________________ T-10 10 elements VHF antenn, kanal 5-12. Förstärkning 9,5dBi. - Längd 167cm - Skruvanslutning - Mastfäste 50mm
 • Vad betyder CANT auktorisering?
  CANT är antenn- och kabel-TV-branschens branschförening. Medlemmar är företag som på den svenska marknaden marknadsför och säljer materiel till kabel-TV/BMF-nät och till alla typer av antennanläggningar som är till för mottagning av rundradio och TV. CANT-auktorisationerna är märkesneutrala och helt kompetensbaserade. Det som krävs av installations- och serviceföretag är: - dokumenterad teknisk kompetens, vilket innebär att CANT-certifierade tekniker måste finnas i personalstyrkan - innehav av mätinstrument och verktyg - seriös affärsverksamhet http://www.cant.se/
 • Erbjuder ni fastpris på antenninstallation?
  Vi erbjuder fastpris på antenninstallation. Prisexempel: - Antennbyte för bästa signalkvalitet - Kanalsökning och inställning av boxar m.m. Fast pris antenninstallation 1890:- inkl. Televes Dat 790 VHF/UHF antenn
 • Vad innefattas i en standardinstallation av parabolpaket?
  - Fast montering av en parabol i söderläge, upp till 3 meter på vägg. - Finsjustering och optimering av signalstyrka - Inkoppling av box samt nedladdning av eventuell mjukvara - Genomgång av boxen och hur du byter kanal -Ev. nedmontering och återvinning av gammal utrustning
 • Hur betalar jag?
  Betalning sker vi Swish eller mot faktura. Fakturan skall vara betalad inom 14 dagar.
bottom of page