top of page

Covid-19

Till våra kunder,


Vi har alla ett ansvar att minska spridningen av COVID-19 och vi på Växjö Hemelektroniksupport AB (vhsupport.se) tar vårt ansvar på största allvar. Tillsvidare kommer vår verksamhet fortsätta som vanligt och vi gör vårt yttersta för att bedriva den säkert.
Våra medarbetare träffar dagligen kunder och vi vill självklart att ni ska känna er trygga med att besöka oss samt att få hembesök av oss. Därför har vi vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att säkerställa att vår verksamhet inte ska bidra till ökad smittspridning.

 

Hur vi agerar


Vi agerar utifrån myndigheternas restriktioner och rekommendationer för att hjälpa till att begränsa smittspridningen. Vi håller oss uppdaterade på myndigheternas rekommendationer och uppmanar våra medarbetare att vara noga med handhygienen, hålla avstånd samt hålla uppsikt vid eventuella symtom. Vi har även vidtagit åtgärder för att så långt som möjligt skydda våra medarbetare från smitta och sjukskrivning.

 

Framtid


Vårt mål är att bedriva vår verksamhet som vanligt så långt det går med hög servicegrad och personlighet, men med försiktighet och eftertanke – självklart helt enligt myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

 

 

Mvh
Växjö Hemelektroniksupport AB
Sandvägen 9
352 45 Växjö
www.vhsupport.se
070-778 34 66 / 079-339 33 30
 

bottom of page